diumenge, 10 d’agost del 2008

ENQUESTA SOBRE DIABETIS TIPUS II

Bon dia a tothom,

Us vull demanar la vostra col·laboració amb el treball de recerca que esta desenvolupant una noia, l'Andrea Horas, sobre la diabetis tipus II.

Amb motiu de la seva recerca ha d'obtenir 500 enquestes de diabetics tipus II i em demana la difusió de l'enquesta al blog perquè tothom qui hi pugui col·laborar la respongui.

Aqui teniu part del seu mail:


Bona tarda,

Sóc l’Andrea Horas, tinc 16 anys i estic fent el treball de recerca sobre la Diabetis Mellitus tipus 2 . La part pràctica del meu treball consisteix en fer un gran nombre d’enquestes a persones amb aquesta malaltia (unes 500). M’està resultant força difícil aconseguir aquest nombre tan elevat d’enquestes tot i que m’he posat en contacte amb moltes associacions de diabètics. Em preguntava si podries ajudar-me penjant l’enquesta en el teu blog de manera que la puguin respondre els malalts.

Moltes gràcies.

Cordialment,

Andrea Horas

andriu_h@msn.com (entre andriu i la h hi ha un guió baix que no es veu).

L'enquesta es en format word i la podeu descarregar de dues maneres:

1. Enganxant aquesta adreça a la barra de direccions: http://www.secfreddis.org/dietista/ENQUESTA SOBRE LA DIABETES TIPUS II blog.doc

2. Clicant al primer link de la secció de vincles electrònics d'aquest blog que trobareu a la dreta d'aquest escrit.

Un cop descarregat l'arxiu, quan tingueu les respostes, envieu-les al mail: andriu_h@msn.com, que també es troba indicat a la part inferior del full de l'enquesta.

Tant l'Andrea com jo us agrairíem que la contestessiu en cas que sigueu dibateics tipus II, i també, en qualsevol cas, que en feu difusió!!!

Moltíssimes gràcies!!!

Mercè.