dijous, 29 de novembre del 2007

DIABETIS MELLITUS

Desde la s.e.c.f. reddis estem fent gestions per facilitar la marxa Montserrat-Reus a les persones amb diabetis. Amb mesures com la disponibilitat de glucòmetres als diferents punts de control, i l'habituallament d'aliments específics o si més no dels quals es més fàcil saber-ne la composició, per tal de tenir-la en compte.

Degut que les gestions no son sencilles, sobretot tenint en compte que s.e.c.f. reddis es un club sense ànim de lucre, que es mou per la bona voluntat dels qui col·laborem.

Agrairiem que si algú troba interessant aquesta idea d'adaptar la marxa ens ho faci saber mitjançant l'apartat de comentaris que es troba sota aquest article. D'aquesta manera ens donareu un motiu més per lluitar per aquesta causa. I també més força per demanar el que calgui.

Aprofito per recordar-vos que en les properes setmanes publicaré la segona part de l'article de DM, si teniu algún suggeriment per fer també serà benvingut.

Atentament.

Mercè Gonzalo Méndez.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones,està molt bé aquesta iniciativa, soc una dona de 40 anys faig caminades i marxes peró tinc un problema amb el sucre per tan m'haig de controlar molt.
Jo pateixo hipoclucemies reactives al sucre, es a dir el meu cos al prendre sucre segrega mes insulina del normal i fa una hipo, això no es coneix gaire, i també es un problema. Els hipoglucemics hem de seguir la mateixa dieta que els diabetics. Es algu que també s'auria de coneixer.
GRÀCIES

Anònim ha dit...

Moltes gràcies pel teu comentari.
Conec el tema de les hipoglucèmies recatives, el que no sabia es que hi haguès gent que les patis de forma habitual.
En relació amb aquest tema ja ens hem posat en conatcte amb un laboratori per proveir de medidors de glucèmia els controls. Estem esperant confirmació per part seva.
Pel que fa a l'alimentació, de moment no hem aconseguit que cap casa comercial ens proporcini productes específics.
Moltes gràcies per la teva informació. Com dius s'hauria de coneixer més. Així que en les properes publicación ho tindré en compte.
Mercè Gonzalo Méndez.

Anònim ha dit...

I think one of your advertisements caused my internet browser to resize, you might want to put that on your blacklist.